Perheeseeni kuuluu aviomieheni Jarin lisäksi russelit: Tricksy,  ,Nessie, Sabina , Thena ja Maggie,Ipana sekä suomenajokoiratytöt Lissu ja Hulda.

Mieheni Jari kasvattaa Suomenajokoiria kasvattajanimellä Tärppästikun.

Asumme Lounais Suomessa Varsinais Suomen ja Satakunnan rajalla Pöytyällä. Metsien ja peltojen keskellä sijaitseva kotimme on vanha maatila, navettoineen, aittoineen ja muine piharakennuksineen. Siispä pienillä ja vähän isommillakin tutkimusmatkailijoilla riittää pikkuriistaa ja paljon tutkittavaa. Tätä voisi jopa kutsua pikku vintiöiden ihanneympäristöksi!

Jacrussellinterrierit on rakas harrastus, josta on oikeastaan muodostunut minulle elämäntapa. Ammatiltani olen perushoitaja. Tämä koirien kanssa puuhastelu on erittäin hyvää vastapainoa työlleni!

Koirani ovat ehdottomasti parhaita ystäviäni, jotka kulkee mukanani kaikkialle, mihin suinkin on mahdollista koirien kanssa mennä! Niin... ja koska russelit ovat elämäntapani ja parhaita ystäviäni, on luonnollista, ettei meillä paljon ole sellaisia paikkoja, joihin ei voisi koiraa mukaan ottaa.

Päätin jakaa kanssanne uskomattoman tarinan siitä, kuinka iso voitto putosi meille yllättäen! Tämän tapahtuman ansiosta pystyimme toteuttamaan kasvattimessamme monia innovaatioita.